Corn Metaalbewerking in de Vraag en Aanbod

Everhardus Metaalbewerking wordt CORN Metaalbewerking

 

Hoogeveen

Drie jaar geleden heeft Corn Sok Everhardus Metaalbewerking overgenomen. Met veel passie en elan is er een nieuwe onderneming gerealiseerd dat nu heeft geleid tot een naamsverandering. Het metaalbewerkingsbedrijf gaat verder onder de nieuwe naam CORN Metaalbewerking.

Directeur-eigenaar Corn Sok noemde Everhardus Metaalbewerking een pareltje onder het stof. De afgelopen jaren is dit stoflaagje geleidelijk aan verdwenen en komt de glans terug. Dit blijkt in elk geval uit de groei van het metaalbedrijf. Zo is inmiddels de omzet meer dan verdubbeld en wordt er een derde bedrijfshal bijgebouwd. Ook zal er worden geïnvesteerd in machines waaronder een nieuwe kantbank, een conische wals en een snijmachine.

Ronny Koekoek, verantwoordelijk voor de sales, wijdt de expansie vooral aan de proactieve houding in het gehele bedrijf, de aangescherpte aandacht voor kwaliteit en een goed relatiebeheer. ‘De groei heeft voor zo’n 70 procent betrekking op onze vaste klanten. Dit betekent dat je het goed doet en dat de klanten ook voor nieuwe opdrachten ons weten te vinden. Daarnaast zijn we actiever in de markten die we bedienen. Dit heeft geleid tot een aantal nieuwe opdrachtgevers.’ Hierbij moeten we juist de motivatie van het personeel niet onderschatten. Het gevoel te behoren toe een winning-team geeft een extra boost aan de inzet en het verantwoordelijkheidsgevoel. Erg belangrijk, want we kunnen veel beloven, maar de mensen op de werkvloer moeten het toch doen.’

 

‘Verrassend vooruitstrevend’ luidt nu het motto van Corn Metaalbewerking.

 

http://www.vraagenaanbod.nl/nieuws/id13723-Everhardus_Metaalbewerking_wordt_CORN__Metaalbewerking.html

 

donderdag 04 februari 2016