Corn | Tuinstaal

Corn | Tuinstaal is ontstaan vanuit het idee om mensen net zo enthousiast over producten van Corten-staal te maken als we dat zelf zijn.

Onze eigen productiecapaciteit bied ons de mogelijkheden producten in eigen beheer te ontwerpen en te maken. Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons hoog op onze prioriteiten lijst. Corten-staal gaat onbehandeld bijvoorbeeld wel 8 keer langer mee dan ander staal.

De roestkleurige en zeer dichte oxidehuid schermt het dieper liggende materiaal af van zuurstof, waardoor de oxidatie sterk vertraagt. Door de oxidehuid is het niet nodig het materiaal te schilderen. Dit in combinatie met de rustieke uitstraling maakt dit materiaal uitermate geschikt voor diverse toepassingen waaronder dus TUIN design.

Met onze tuinproducten kunt u een heel speciale sfeer creëren in uw tuin en/of rondom uw huis. Of het nu om een barbecue, tuinhaard, plantenbak, houtstek of verfraaiing gaat, er is keuze genoeg.

We maken onze producten onder het motto:

Fraai design met Drentse degelijkheid.

Thuis is de plaats om tot rust te komen en te genieten met geliefden, vrienden, van het samenzijn, de natuur, de warmte van een vuurtje of lekker eten. Daar kunnen onze producten zeker hun steentje aan bijdragen.

Naast onze eigen productlijn staan we uiteraard open voor uw ideeën. Deel ze met ons en wellicht kunnen we samen tot mooie resultaten komen.

Neem eens een kijkje op www.corntuinstaal.nl!

woensdag 14 juli 2021