Everhardus breidt uit; vergunning ingediend

Sinds onze eerste berichten over de uitbreiding zijn er weer een aantal weken verstreken maar we hebben niet stilgezeten. Er zijn stappen gezet in het bouwproces voor de derde hal.

De normale volgorde van bouwen is eerst een tekening dan een vergunning en daarna het aankopen van materialen maar bij ons gaat het net even anders. De constructie is er al, die ligt gedemonteerd opgeslagen totdat we mogen bouwen. In de afgelopen weken is er gewerkt aan de bouwtekeningen ed.

Inmiddels zijn de bouwtekeningen en constructieberekening gereed. De aanvraag voor de omgevingsvergunning is ingediend bij de gemeente en wacht daar nu op behandeling en goedkeuring. 

De derde hal is niet het enige de enige verbetering. Ondertussen worden ook de plannen voor de interne verbouwing uitgewerkt. Er zijn plannen voor de voorste hal. Deze krijgt een andere indeling en er wordt een nieuwe vloer gelegd. Plannen en investeringen om onze klanten nog beter te kunnen bedienen en het bedrijf verder te professionaliseren.

Wordt vervolgd.....

dinsdag 01 december 2015