Feestelijke onthulling van de nieuwe naam en het nieuwe logo!

Tijdens een bijeenkomst van personeel, klanten en leveranciers is de nieuwe naam en het nieuwe logo van Everhardus Metaalbewerking onthult.

Per 1 januari gaan wij verder als Corn Metaalbewerking.

Drie jaar nadat Corn Sok het bedrijf van Aalko Everhardus had overgenomen, heeft hij nu zijn naam aan de onderneming verbonden; Corn Metaalbewerking. Deze gebeurtenis werd groots gevierd met een feest compleet met catering en vuurwerk. Een groot aantal klanten en andere belangrijke relaties waren getuigen van de onthulling van de nieuwe naam; Corn Metaalbewerking, door Heleen Sok, de jongste telg van de Sok familie. Naast z'n familie zette Corn ook z'n personeel extra in het zonnetje. Zonder hun kennis, vakmanschap en loyaliteit aan de onderneming was het hem niet gelukt om het bedrijf zo te kunnen uitbouwen. Hij noemde Everhardus "een pareltje onder het stof", het stof is inmiddels wel verdwenen en de parel begint steeds meer glans te krijgen. Zo is inmiddels de omzet verdubbeld, wordt er een derde bedrijfshal bijgebouwd en wordt er geïnvesteerd in machines als een nieuwe kantbank, een conische wals en een snijmachine.

Ons oude motto luidde "Vake be'j te bange", bang zijn we nog steeds niet, maar  "Verrassend vooruitstrevend" dekt meer de lading van wat we doen. Wij zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet. Per 2 januari zijn we u graag weer van dienst met een nieuwe naam een nieuwe huisstijl, maar met dezelfde vertrouwde gezichten. 

http://www.hoogeveenschecourant.nl/ondernemen/actueel/418975/everhardus-wordt-corn-metaalbewerking.html

 

woensdag 30 december 2015