Uitslag fotowedstrijd

Rond de jaarwisseling is het meestal de gewoonte om je relaties te bedanken voor de samenwerking van het afgelopen jaar. Dit hebben we ook in december 2019 gedaan in de vorm van een klein geschenkje. Om het eens wat anders te doen dan gebruikelijk kreeg men bij de gift ook een platte kerstbal van RVS met de uitnodiging om een grappige, leuke, spontane foto (met de kerstbal) te maken en in te sturen. Op die manier kon men deelnemen aan een fotowedstrijd. Wij hebben een leuk aantal reacties gekregen met mooie foto’s en verhalen erbij.

Uit de inzendingen hebben wij de onderstaande winnaars gekozen.

1ste prijs – dhr. O. Lugers (Woonservice Drenthe)
Een foto die spontaniteit uitstraalt en men vermelde erbij dat het eventuele prijzengeld naar een goed doel zou gaan. De spontaniteit en de mooie kerstgedachte erbij, sprak de jury vooral aan.

2de prijs – dhr. R. Strokap (OC Waterloo)
Grappige, originele foto. Men heeft er over nagedacht en er moeite voor gedaan om op een bepaalde locatie een foto te kunnen maken en dat kan de jury waarderen.

3de prijs – dhr. F. Bruins (WDO Delta)
Leuke, warme, gezellige kerstfoto. Ook bij deze foto kan de jury waarderen dat er moeite is gedaan om met z’n allen op de foto te gaan!

Op vrijdag 14 februari werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars. Onder het genot van een kop koffie / thee met een gebakje werd er kennis gemaakt, gesproken over de foto’s en werden de prijzen uitgereikt door onze directeur. Daarna volgde een rondleiding door het bedrijf zodat de winnaars konden zien wat er achter de schermen bij Corn Metaalbewerking gebeurt. Het was een gezellig uurtje.

Vanaf deze plaats willen we iedereen bedanken voor de inzendingen en de winnaars nogmaals feliciteren met jullie prijzen!

We hopen opnieuw op een prettige samenwerking in dit jaar en de verdere toekomst.

donderdag 20 februari 2020