Advies

Wij denken graag met u mee op het gebied van constructie, machinebouw en onderhoud met veel creativiteit en deskundigheid. Geen vraag is ons te vreemd, maar proberen wij te beantwoorden met een creatieve oplossing.

Wij kunnen u adviseren in het gehele traject van idee tot duurzaam functionerend eindproduct en het onderhoud ervan. Ontwerp, productie, montage en onderhoud doen wij in eigen beheer. De lijnen zijn bij ons erg kort en zo kunnen wij snel inspringen op een veranderende vraag. Ook tijdens de productie en plaatsingen is het daardoor gemakkelijk wijzigingen of aanpassingen te doen. 

Wij kunnen voor u het gehele traject uit handen nemen, van ontwerp, tekenwerk, constructieberekening tot en met montage en onderhoud. 

MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Duurzaam betekent voor ons niet alleen bestendig of lang meegaand, maar is voor ons een bedrijfsfilosofie gestoeld op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.  Hierbij hebben wij niet alleen oog voor ons personeel, onze productiemethode en die van onze leveranciers die de natuurlijke hulpbronnen of grondstoffen zo min mogelijk belast, maar ook voor onze omgeving en de producten en diensten die wij aan onze klanten leveren.

Ons motto is 'Vake be’j te bange' (Vaak ben je te bang) waarmee wij elke nieuwe opdracht en uitdaging aanpakken. Wij zijn niet bang om lef te tonen, ondernemend te zijn en denken graag in mogelijkheden, kansen en uitdagingen in plaats van in problemen en bedreigingen.