Laswerk

Wij lassen staal, aluminium en RVS plaatwerk en constructies en zijn bekend met diverse lastechnieken, waaronder het MIG/MAG-lassen, TIG-lassen.

Van enkel stuks tot seriematig werk en van nauwkeurig groot tot klein precisiewerk.

Grote lasconstructies

Grote lasconstructies tot 30 meter met zwaar laswerk tot 10 ton kunnen wij dankzij onze ruime hal, hoge toegangsdeuren en hijscapaciteit gemakkelijk vervaardigen.

Stelvloer

Onze stelvloer heeft een afmeting van 14000mmx6000mm, waardoor wij grote werken met of zonder voorspanning lassen.

Lasnaadrobot

Dankzij onze lasnaadrobot leggen wij lassen van meer dan 20 meter aan een stuk. Dit verkleint niet alleen de kans op lasfouten, maar verhoogt ook de snelheid waarmee we een product vervaardigen.

SGS keurmerk

Een groot deel van onze medewerkers is voorzien van een lascertificaat, hierdoor kunnen wij producten vervaardigen die voldoen aan een 3.1 certificaat. Desgewenst kunnen wij uw laswerk voorzien van een certificaat o.b.v. magnetisch onderzoek of röntgenonderzoek. Deze onderzoeken worden uitgevoerd door een erkende keuringsinstantie, SGS. Zij verstrekken het certificaat bij het laswerk.

VCA gecertificeerd

Wij zijn daarnaast natuurlijk ook VCA gecertificeerd en beschikken over een lascoördinator en gecertificeerde lassers, waardoor uw werk voorzien is van een belangrijke kwaliteitsborging.