Service & montage

Naast het vervaardigen van producten bieden wij ook de mogelijkheid voor service en montage. Dit houdt in dat wij desgewenst vervoeren, monteren, onderhouden en repareren.

Wij zijn VCA gecertificeerd en beschikken over gecertificeerde lassers, die u, bijvoorbeeld ter ondersteuning van uw technische dienst, kunt inlenen.

Transport

Op aanvraag en in overleg kunnen wij uw bestelling op ieder gewenst adres afleveren. Grotendeels voeren wij het transport uit met onze eigen bussen en aanhangwagens. Voor het vervoer van grote producten hebben wij afspraken met partners, waardoor wij in staat zijn vrijwel alles te vervoeren.

Monteren, onderhouden en repareren

Om de service compleet te maken zijn onze servicebussen zodanig uitgerust, dat onze monteurs op locatie het eindproduct kunnen monteren, onderhouden of daar, waar nodig, te repareren.

Inleen monteurs

Heeft uw technische dienst ondersteuning nodig of wilt u hulp bij een reparatie of hulp bij monteren van onze producten? Dan is het mogelijk om een van onze gecertificeerde medewerkers in te lenen voor een bepaalde tijd.

Heeft u vragen over onze service, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0528 - 277 600.