Machinebouw

Geen vraag is ons te vreemd, maar proberen wij te beantwoorden met een creatieve oplossing. Vandaar dat wij al heel wat uiteenlopende oplossingen vervaardigd hebben.

Een kleine greep uit de door ons samen met de klant ontwikkelde machines: een pallet centreerinrichting, rollenbaan met retourbaan en een in hoogte verstelbare afzuiginstallatie voor Ardagh Group.

Ontwerptraject

Ontwerp, productie, montage en onderhoud doen wij in eigen beheer. De lijnen zijn bij ons erg kort en zo kunnen wij snel inspringen op een verandering in de vraag. Ook tijdens de productie en plaatsingen is het daardoor gemakkelijk wijzigingen of aanpassingen te doen. Wij denken graag met u mee om zo samen tot een goede oplossing te komen. 

CE-markering

Wij kunnen voor u het gehele traject uit handen nemen van ontwerp, CE-markering tot en met montage en onderhoud van de machine.

Ons motto is 'Vake be’j te bange' (Vaak ben je te bang) waarmee wij elke nieuwe opdracht en uitdaging aanpakken. Wij zijn niet bang om lef te tonen, ondernemend te zijn en denken graag in mogelijkheden, kansen en uitdagingen in plaats van in problemen en bedreigingen.