Reparatie

Geen vraag is ons te vreemd, maar proberen wij te beantwoorden met een creatieve oplossing. Vandaar dat wij al heel wat uiteenlopende oplossingen vervaardigd hebben.

VCA

Wij zijn VCA gecertificeerd en beschikken over gecertificeerde lassers, die ook op uw locatie onderhoud- en reparatiewerkzaamheden kunnen verrichten.

De lijnen zijn bij ons erg kort en zo kunnen wij snel inspringen op een verandering in de vraag. Ook tijdens de productie en plaatsingen is het daardoor gemakkelijk wijzigingen of aanpassingen te doen. Wij denken graag met u mee om zo samen tot een goede oplossing te komen.  

Calamiteiten

Ook in geval van calamiteiten, waarbij snel een spoedreparatie moet plaats vinden, bent u bij ons aan het juiste adres. Aarzel niet en neem contact met ons op via telefoonnummer 0528 - 277 600.

Ons motto is 'Vake be’j te bange' (Vaak ben je te bang) waarmee wij elke nieuwe opdracht en uitdaging aanpakken. Wij zijn niet bang om lef te tonen, ondernemend te zijn en denken graag in mogelijkheden, kansen en uitdagingen in plaats van in problemen en bedreigingen.